Visszavásárlás / Termékgarancia

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül írásban jelzed felénk az elállás szándékodat mi visszafizetjük neked a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük azonos típusú, más színű, vagy méretű termékre. Ezt a visszaküldést megelőzően kérjük e-mailben jelezd. Az e-mail: rendelesek@viyou.hu

Visszaküldési cím:

MilanoCity Kft. 1103 Budapest, Gyömrői út. 76-80.

Fontos! A visszaküldött csomagot az eredeti számlával vagy a számla másolatával és a  Visszaküldési-elállási nyilatkozattal kérjük visszaküldeni. A Visszaküldési-elállási nyilatkozat itt letölthető.

Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat neked kell megfizetned!

Fontos! Ha kérdésed van a visszaküldéssel kapcsolatban, hívj fel minket telefonon: +36307116199. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási költséget neked kell megfizetned! Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni. Továbbá csak a megadott címen áll módunkban átvenni a visszaküldött csomagot, Postára, Csomagpontra vagy más címre küldött csomagért nem áll módunkban elmenni! Kérlek válassz olyan futárszolgállatot aki garantálja a visszaküldött csomagok kézbesítését! Javasoljuk szerződött partnerünket, a GLS futárszolgálatot. Akár otthonodban is átadhatod nekik a visszaküldeni kívánt csomagot!

Fontos! A termék árát csak abban az esetben tudjuk visszaadni neked (vagy a csere terméket elküldeni), ha az általad visszaküldött csomag meg is érkezik hozzánk. Postán hagyott csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ebből adódó kellemetlenségek megelőzése érdekében ajánljuk csomagfeladásra is partnerünket, a GLS futárszolgálatot.

A visszajuttatott termék felbontatlan gyári csomagolásban legyen (újraértékesítésre alkalmasan), vagy ha már felbontotta a termék csomagolását kérjük ügyeljen arra, hogy a csomagolás részei, a termék, annak tartozékai, és a leírás teljes sértetlen állapotban meglegyen. Ezek hiánya vagy sérülése esetén nem vagyunk kötelesek vissza venni a terméket.

 

Két lehetőség közül is választhatsz:

 

  1. A termékeket csak abban az esetben tudjuk cserélni, ha először visszaküldöd nekünk a számlával és a kitöltött Visszaküldési-elállási nyilatkozattal. Ha úgy döntöttél, kicserélnéd a kifizetett terméket egy másik színű, méretű, vagy sérülten kapott áru esetén, egy jobb állapotú termékre, akkor mi elküldjük a csere terméket az általad megadott címre, a visszaszolgáltatást követő másnapon. Fontos! A termék visszajuttatásával és a csere termék elküldésével kapcsolatos szállítási díjat neked kell megfizetned! Ha teljesen más terméket választottál, ahelyett, amit előzőleg megvásároltál, azt tanácsoljuk, hogy elállási nyilatkozattal küldd el nekünk azt, amire mégsem tartasz igényt. Ezt követően az új termékre le tudsz adni webshopunkon egy új rendelést.

 

  1. Akkor van lehetőséged rá, ha a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszésedet és visszaküldöd a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül. Az elállás szándékát a termék visszaküldését megelőzően, jelezned kell nekünk. Ezt megteheted e-mailben. Címünk a rendelesek@viyou.hu. Így cégünk visszafizeti neked a termék bruttó kiszámlázott vételárát. Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat neked kell megfizetned! (Bővebben a Visszavásárlás / Termékgarancia pontban.)

Megrendelésed során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal, azaz a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a Megrendelő a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A Megrendelő köteles az elállást tartalmazó nyilatkozat (Viszáru Levél, nálunk Visszaküldési-elállási nyilatkozat) elküldésével egyidejűleg eredeti csomagolással, sértetlen állapotban, számlával visszaküldeni a MilanoCity Kft. részére a termékeket elállás esetén. Cégünk elállás esetén a termékek visszaküldését követő 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát, amennyiben a termék sértetlen. A Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ebből kifolyólag a viyou.hu nem tud elfogadni utánvétes visszaküldést.

Bármi kérdésed merül fel, vagy csak tanácstalan vagy, a rendelesek@viyou.hu email címen állunk rendelkezésedre.